Asennukset

Suoritamme kaikenlaisia sähkötöitä yksityisille, yrityksille ja kunnille, sekä uudisrakennuksiin että saneerauskohteisiin. Kaikki työt tehdään huolellisesti ohjeiden ja määräysten mukaisesti, jotta asiakkaamme voivat olla varmoja laadusta ja käytön turvallisuudesta. Meillä on Tukesin myöntämä sähköpätevyys S2.

Teemme myös pienempiä sähkösuunnitelmia omakotitaloihin sekä mökkeihin JCAD suunnitteluohjelmistolla.

Kesämökeille pääsemme kätevästi omalla veneellämme.

Materiaalit

Meillä on pieni materiaali-varasto autossamme sisältäen yleisimmät kaapelit, kytkimet, pistorasiat jne. Muut tuotteet voimme toimittaa lyhyellä varoitus-ajalla varastosta. Voimme tarjota ja toimittaa koko materiaalipaketin kohteeseesi. Autamme Sinua mielellämme materiaalien valinnassa ja hankinnassa.

www.rexel.fi
www.finnparttia.fi
www.ahlsell.fi
www.onninen.fi
www.elparts.fi

Aurinkoenergia

Aurinkoenergiaa voi hyödyntää sähkönä tai lämpöenergiana käyttäen aurinkopaneeleja tai - keräimiä. Aurinkoenergia on uusiutuvaa energiaa, eikä sen tuotannosta synny päästöjä eikä jätettä.

Aurinkopaneelit asennamme itse ja yhteistyössä Areva Solar Oy kanssa asennamme myös aurinkokeräimiä.

Ota yhteyttä niin annamme lisätietoja tai halutessasi tarjouksen. Lisätietoja luettavissa myös osoitteessa:
www.arevasolar.fi

Lämpöpumput

Olemme sertifioitu asentaja ja täytämme Tukesin kelpoisuusvaatimukset E3 kylmäasennuksiin. Meillä on tarvittavat varusteet ilmalämpöpumppujen asennuksiin ja huoltoihin. Jotta saavutetaan mahdollisimman suuri kapasiteetti ja pitkä käyttöikä on erittäin tärkeää, että asennus on tehty oikein. Virheellinen asennus voi tulla helposti kalliiksi.

Katuvalaistus

Voimme tarjota katuvalaistuksen rakentamista ja kunnossapitoa. Meillä on kuljetuskalustoa mikä on varustettu nosturilla ja kaivuri pienille kaapelikaivannoille. Suurempiin kaivauksiin käytämme alihankkijoita. Autamme mielellämme jos tiesi tarvitsee lisävalaistusta tai on vaihdettava uusi lamppu hajonneen tilalle.

Muista, että elohopealamppuja ei enää valmisteta ja ne tulee siksi korvata natrium tai LED valaisimella

El-Sähkö JMV Ab Oy

El-Sähkö JMV Ab Oy on sähköalan yritys Turun saaristossa.Yrityksen on perustanut vuonna 1985 Leif Viljanen. Vuodesta 2006 lähtien yhtiötä on hoitanut hänen poikansa Jens Viljanen.

Yrityksen päätoiminta-alue on Kemiönsaaren kunta ja sen saaristo, mutta toimimme myös muualla.

Olemme pieni ja dynaaminen yritys, joka tekee kaikkea pistorasian asentamisesta suuriin urakointisopimuksiin.